Zbog obaveza kojih sam imala prethodnih dana nisam stigla da objavim ovaj recept za koji su me mnogi od vas pitali. U narednim redovima ide postupak spremanja.
U zavisnosti od toga za koliko osoba spremate i sta zelite da se nadje u hlebu to cete i koristiti.
Ja ovoga puta necu pisati kolicinu potrebnih namirnica jer je izbor na vama.
Potrebno je:
kajzerice
kackavalj
suhomesnato
jaja
sveza paprika ili mladi luk
so, biber, zacin po izboru
Priprema:
Kajzerice izdubite i sredisnji deo izvaditi kako biste napravili mesta da stavite kackavalj i prsutu
(ja sam to koristila).
Premazati spoljasnji deo kajzarica zumancetom.
Sa strane iseckati kackavalj i prsutu na kockice. Tom smesom cemo napuniti hleb.

Stavite u rernu na 170* nekih 10-15 min.
Kackavalj ce se brzo otopiti. Ono sto je bitno jeste da jaja budu pecena.
Dakle, duzina pecenja zavisice od toga kakva zelite jaja.
Za one koji vole da se jaje razliva nece biti potrebno vise od deset minuta pecenja a za one druge bice potrbno par minuta vise.
Prijatno!
Нема коментара:
Постави коментар